Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Környezetbarát takarítás

Legyél tudatos környezetvédő a munkahelyeden is!

Vissza
Legyél tudatos környezetvédő a munkahelyeden is!

Gondolkodunk is néha, vagy csak rutinból végezzük a munkánkat, feladatainkat? Gondolunk-e egyáltalán arra, hogy tegyünk valamit a mindennapokban a környezetünk és a jövőnk érdekében? Ebben a cikkünkben környezetbarát és természetes tisztítószereket ajánlunk, melyek a munkahelyi használat során sem ártalmasok egészségünkre.

Szódabikarbóna

Mindenki egyik nagy kedvence, a szódabikarbóna, mely szagtalanító, fehérítő, zsíroldó és mindemellett vízlágyító szerként is funkcionál. Takarítószerként is és mosáshoz is egyaránt használható.

Mosószóda

A mosószódát már a rómaiak is előszeretettel használták a tisztításhoz. Az előnye, hogy száz százalékban környezetbarát és foszfátmentes tisztítószer.

Citromsav

A konyhai gépeken és szanitereken lerakódott vízkő rémálma a citromsav. A természetben is előforduló anyag, enyhén savas kémhatása miatt gond nélkül elbánik a makacs vízkővel és a rozsdával is.

Folt só

A nevében is benne van, hogy egy környezetbarát folttisztítóról van szó, melynek erős fehérítő hatása is ismert. Szokták „környezetbarát hyponak” is nevezni.

Mosódió

Egy termésről van szó, amely a szappanfa termésének a héja. Azontúl, hogy környezetbarát, kíméli a pénztárcát is, mert néhány darab mosódió akár több mosás alkalmával is felhasználható.

Illóolajok

Mindenki kedvence a takarítás utáni friss és kellemes illat, ami az egész irodát átjárja. Az illóolajok kiváló választás arra is, hogy megteremtsük munkahelyünkön a jó illatot.

 

Weboldalunkon több tippet is olvashat a zöld takarítással kapcsolatban, melyek az iroda épületek környezetbarát tisztántartásához adnak plusz információt. Olvassa el a témában több bejegyzésünket is!

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!