Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Csapatunk

Csapatunk szakképzett munkavállalókból áll, akik a korszerű gép-és eszközparkunknak köszönhetően magas színvonalú munkát végeznek.

Ars poeticán alapja, hogy olyan munkahelyeket teremtsünk, ahol a munkatársaink szívesen dolgoznak. 

Célunk, hogy a FirstClean ne egy átmeneti megálló legyen a dolgozóinknak, hanem egy kiszámítható, hosszútávú munkahely.

Minden munkatársunk alapos felvételi átvilágításon megy keresztül, és ezt követően belső képzésünkön vesz részt, hogy megismerje az irodák, üzemcsarnokok, kereskedelmi ingatlanok takarításának minden részletét és fortélyát.

Munkánkért felelősséget vállalunk

A First Clean tevékenysége során arra törekszik, hogy szolgáltatásait a legmagasabb színvonalon nyújtsa ügyfeleinek. Számunkra minden ügyfél értékes, ezért a legkisebb mértékű elégedetlenség esetén is azonnal intézkedünk.

Munkatársainkat folyamatos képzésekben részesítjük.

Megtanulják az általunk használt professzionális eszközök és környezetbarát tisztítószerek használatát. Megértik és alkalmazzák azokat a törekvéseinket, melyekkel cégcsoportunk piacvezetővé válik az un. „szállodai tisztaság" minőség kategóriában.

Rendszeres, időszakos és egyszeri megbízásokat is teljesítünk

Szakképzett munkatársaink és az őket ellenőrző csapatunk biztosítja, hogy az Ön ingatlana mindig tiszta és rendezett legyen. Irodai takarítási szolgáltatásaink között kínálunk időszakos takarítást, teljeskörű takarítást, ismétlődő napi piperetakarítást és igény szerinti egyénre szabott takarítási megoldásokat.

FirstClean = magas minőség

Cégünk a fő hangsúlyt a magas minőség biztosítására, a minőség ellenőrzésre és a minőség fenntartására helyezi. FirstClean profitjának egy részét környezetvédelemre és a fenntarthatóságot támogató kezdeményezésekre fordítja.

Legyél a partnerünk, csatlakozz törekvéseinkhez és óvjuk együtt környezetünket.

Csapatunk

image
image
image
  • DALLOS DÓRA
  • ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS BÉRBEADÁSI MANAGER / SALES AND LEASING MANAGER
  • +36-30-203-2304
  • „A takarításban nincs köztes állapot, vagy csináljuk rendesen, vagy sehogy. Utóbbi mindig a leginspirálóbb helyzet.”
image
  • BENDER GÁBOR
  • ÜGYVEZETŐ / GENERAL MANAGER
  • „Gyerekkoromban édesanyámmal minden hétvégén óriás csatákat vívtunk azért, hogy rendbetegyem a szobámat. Az ebéd utáni édesség megvonásával fenyegetett, nem csoda, hogy mindig ő nyert. Talán innen is ered a tisztaság iránti elvárásom.”

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!