Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Hol takarítunk?

Növekszik azoknak az embereknek a száma, akik betegszabadság miatt vesztenek el értékes munkaórákat. Ennek fő oka a munkahelyi higiénia hiánya. Az irodák napi szintű mélytisztítása segít megelőzni a fertőzéseket és a baktériumokat, ezáltal a munkahely maradéktalanul tiszta lesz, az a hely, ahol Önnek már csak az üzlet fejlesztésére kell gondolnia. Meggyőződésünk, hogy nagyon fontos az allergén-, baktérium-, por- és kellemetlen szagoktól mentes munkakörnyezet. Egy tiszta munkahely segíthet abban, hogy a munkavállalók a feladataikra tudjanak koncentrálni, ezáltal nemcsak emberileg tudjanak fejlődni, hanem a figyelmüket ne vonja el semmi az üzlet fejlesztésétől.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Kérje ajánlatunkat!

Blog

Környezetbarát takarítás és fenntartható munkakörnyezet
Környezetbarát takarítás
Nagytakarítás egy nemzetközi IT cégnél
Budapest szívében, egy patinás épületben található ez a nemzetközi vállalat, melytől felkérést kaptunk nagytakarítás elvégzésére.
Részletek
Környezetbarát takarítás
Mélygarázs takarítás: Így varázsoltuk tisztára a parkolóhelyeket
A mélygarázs takarítás is egy kihívásokkal járó, komplex feladat, amit a FirstClean csapata megfelelő eszköz-és gépparkkal teljes körűen vállal el.
Részletek
Környezetbarát takarítás
Orvosi magánklinika higiéniai nagytakarítása
Orvosi magánklinika teljeskörű nagytakarítását végezte el a FirstClean csapata, hogy a megújult épületben a paciensek megfelelő higiéniai körülmények között várhassák a gyógyulást.
Részletek
Tovább a blogra
Takarítógépeink
VLX Gyalogoskiséretű kisméretű takarítógép

Ez a takarítógép egy kompakt, megbízható és felhasználóbarát mikró méretű súrológép, mely hatékonyan tisztít szűk tereken. Ideális a használata a kisebb méretű irodákban, üzlethelyiségekben. Az ECO mód csökkenti a zajszintet és növeli az üzemidőt.

VLX gyalogoskíséretű nagyméretű takarítóautomata

Ez a gépünk egy nagy teljesítményű és megbízható önjáró gyalogoskíséretű padló súrológép. Könnyen kezelhető és irányítható, mely ideális közepes méretű területek gyors takarítására. Önbeállító keféje magas fordulatszámmal dolgozik.

VLX ráülős nagyméretű takarítógép

Ez egy robosztus, közepes méretű ráülős takarítógép, mely magas tisztítóteljesítményt nyújt nagyobb méretű területeken. Alacsony zajszint, felhasználóbarát kezelőpanel, két kefemotor, nagyméretű 110 literes tisztavíztartály, háromlépcsős szívómotor, erős menetmotor jellemzi. 

VLX ráülős nagyméretű seprőgép

Ez a robosztus seprőgép ideális nagy felületek és könnyebb ipari területek takarítására. A hibrid meghajtási rendszer lehetővé teszi a kettős használatot akkumulátorral és robbanómotorral. 9100 m2/óra felülettisztítási teljesítmény.

VLX 528 kisméretű folyosótisztító

Ez a gép nagyszerű teljesítményt nyújt irodaházak folyosóinak tisztántartására. Az innovatív előre és hátramenetben is működő vízfelszívásnak a gép ideális a kis és közepes területek takarítására. A FirstClean-nél mi azért szeretünk vele dolgozni, mert könnyű, gyors és még a legkisebb helyekre is beférünk vele. 800 m2/óra felülettisztítási teljesítmény.

Kärcher puzzi 10/2 adv szőnyeg és kárpittisztító

Ez egy permetextrakciós gép, 2 bar permetezési nyomással. Ideális textil felületek tisztításához. Csatlakoztatott PW 30/1 fejjel lenyűgöző, még közepes méretű felületeken is. A beépített habzásgátló adagoló megakadályozza, hogy túl sok hab képződjön a szennyezett víztartályban, különösen samponozott szőnyegek öblítése esetén.

Kärcher SE 5.100 szőnyeg és kárpittisztító

Ahol a szálmélységig ható higiénikus tisztaság a cél, ott az SE 5.100 kemény- és szőnyegpadló-tisztító készülék használata javasolt. A tisztítófolyadékot a nyomás a szőnyeg mélyébe juttatja, majd a feloldott szennyeződést felszívja. A zsírt, a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat rendkívül alaposan eltávolítja.

Kärcher egytárcsás súrológép

Ez a nagy teljesítményű erős egytárcsás gép segít az alapos padlótisztításhoz. Erőteljes 1500 Watt motorral elasztikus-, és keménypadlókhoz, valamint igénybe vett parkettához. 430 milliméter munkaszélességével ideális épülettisztításhoz. Csendes, könnyen kezelhető.

Kärcher magasnyomású mosó

A Kärcher magasnyomású mosó hosszú élettartamú, vízhűtéses elektromotor, a robusztus sárgaréz hengerfejjel rendelkező 3 axiáldugattyús pumpa, és a sárgaréz vízbevezetés mind a minőséget garantálja. 180 bar teljesítmény 1300l/óra vízszállítással. Könnyebben manőverezhető hála a nagy kerekeknek.

Részletek

Megbízható termékekkel dolgozunk

Állatkísérlet mentes
Állatkísérlet mentes
Organikus termék
Organikus termék
Növényi olajból
Növényi olajból
Fenntartható források
Fenntartható források
Vegán
Vegán
Újrahasznosított csomagolás
Újrahasznosított csomagolás
Ügyfélvélemények
Science Park

Iroda mérete: 1100 m²

"Évek óta maximálisan elégedettek vagyunk a Firstclean szolgáltatásával, flexibilisek, profik és kiváló minőségben dolgoznak"

(Norvég vállalat)

Budapart Irodaház

Iroda mérete: 1400 m²

"Mindig jó érzéssel jövünk be dolgozni, mert szép és tiszta az irodánk"

(Amerikai vállalat)

Váci 1 Irodaház

Iroda mérete: 700 m²

"A Firstclean-nel öröm a közös munka. Azonnal reagálnak minden kérésünkre."

(Svéd vállalat)

Törökbálint Cégközpont

Iroda mérete: 1000 m²

"Alapos és precíz módon takarítanak"

(Kínai vállalat)

Jánosminor Irodaház

Iroda mérete: 1200 m²

"A bérlők is elismeréssel beszélnek a Fristclean takarítók munkájáról"

(Angol vállalat)

Panoráma Offices Irodaház

Iroda mérete: 1050 m²

"Örülünk, hogy végre egy olyan céggel takaríttatunk, aki felkészült és szívvel-lélekkel dolgozik."

(Magyar vállalat)

Budakeszi cégközpont

Iroda mérete: 1500 m²

"Nem találunk hibát a munkájukban, fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen ellenőrzik a takarítás minőségét."

(Német vállalat)

Gerbeaud Irodaház

Iroda mérete: 3500 m²

"A Firstclean munkatársai kéréseinkre mindig nagyon készségesen és gyorsan reagálnak."

(Német vállalat)

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!