Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Blog

Nagytakarítás egy nemzetközi IT cégnél

Budapest szívében, egy patinás épületben található ez a nemzetközi vállalat, melytől felkérést kaptunk nagytakarítás elvégzésére.
Elolvasom

Mélygarázs takarítás: Így varázsoltuk tisztára a parkolóhelyeket

A mélygarázs takarítás is egy kihívásokkal járó, komplex feladat, amit a FirstClean csapata megfelelő eszköz-és gépparkkal teljes körűen vállal el.
Elolvasom

Orvosi magánklinika higiéniai nagytakarítása

Orvosi magánklinika teljeskörű nagytakarítását végezte el a FirstClean csapata, hogy a megújult épületben a paciensek megfelelő higiéniai körülmények között várhassák a gyógyulást.
Elolvasom

Exkluzív autószalon teljeskörű nagytakarítását mi így végeztük

Cégünk környezetbarát takarítással foglalkozó szolgáltatása, a FirstClean megbízást kapott egy magas kategóriás, exkluzív gépkocsikat forgalmazó autószalon és a hozzátartozó back office, szerviz-műhely napi takarítási feladatainak elvégzésére.
Elolvasom

Visszatérés az irodába, avagy a home office véget ér

Visszatérés az irodába a járvány után csakis átgondolt lépések sorozatával lehetséges, amire a FirstClean-nél különösen nagy figyelmet fordítunk.
Elolvasom

Hogyan váljunk „zöldebbé”?

Mindenkinek más a motivációja, hogy miért szeretne kisebb környezetterhelés mellett élni. Spórolás, egészségügyi okok, kevesebb mennyiségű szemét termelése, bármi lehet a kiváltó ok, a motiváció. Olvasási idő: 4 perc 
Elolvasom

Legyél tudatos környezetvédő a munkahelyeden is!

Gondolkodunk is néha, vagy csak rutinból végezzük a munkánkat, feladatainkat? Gondolunk-e egyáltalán arra, hogy tegyünk valamit a mindennapokban a környezetünk és a jövőnk érdekében? Ebben a cikkünkben környezetbarát és természetes tisztítószereket ajánlunk, melyek a munkahelyi használat során sem ártalmasok egészségünkre.
Elolvasom

5+1 zöld iroda takarítási tipp

Friss levegő, tiszta és makulátlan környezet, koszmentesség a munkahelyen, az irodában, avagy, hogyan érdemes rendet tartani az üzleti életben is?
Elolvasom

Hogyan lehet környezetbarát a karácsony?

Korábbi cikkjeinkben rengeteg tippet adtunk ahhoz, hogyan kivitelezhető egy élhető és fenntartható életstílus. Hogyan kell kevesebb műanyaghulladékot termelni, és hogyan érdemes az irodát vagy saját otthonunkat tisztítani. Bebizonyítottuk, hogy igenis egy kis odafigyeléssel, és konzekvenciával ez nem lehetetlen, mégis rengeteget segít.
Elolvasom

Miben különbözik az egyetlen körforgásos tisztítószer a többi környezetbarát tisztítószertől?

Sokan gondolják tévesen, hogy ha valami környezetbarát, az újrahasznosított. Azt is, hogy ami környezetbarát, az fenntartható. És még azt is, hogy ami környezetbarát, az részt vesz a körforgásban. Hát NEM. Milyen különbségek lehetnek a környezetbarát termékek között?
Elolvasom

A CYCLE kutatócsapata hogyan hozta létre a világ első újrahasznosított tisztítószerét?

A CYCLE tisztítószerek mögött 10 éves kutatómunka áll. Különböző tudományterületekről érkező kutatók összehangolt munkájának eredményeként születhetett meg a világ első és egyetlen körforgásos tisztítószer családja. De mégis hogyan?  Olvasási idő: 5 perc   
Elolvasom

Mikroműanyag

Mi is az a mikroműanyag? A műanyaghulladékok többsége, amely a környezetbe végzi, nem bomlik le, csak egyre apróbb és apróbb darabokra esik szét. Ezeket az 5 milliméternél kisebb darabokat hívjuk mikroműanyagnak.
Elolvasom

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!