Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Egy zöld munkahely, egy jó munkahely

Fontos számunkra az, hogy milyen hatást gyakorolunk a környezetünkre és meggyőződésünk, hogy környezetbarát tisztítószerek és takarítási módszerek használatával segíthetünk, hogy ügyfeleink minimalizálják a környezeti károkat.

Tevékenységünk végzése során kizárólag újrahasznosítható, biológiailag lebomló tisztítószereket használunk, és a kukazsákok kiválasztásánál is figyelünk arra, hogy káros összetevőktől mentesek legyenek. Minden általunk használt termék semleges és minden felületen biztonságosan használható.

Alaposan leellenőrizzük a beszállítóinkat, hogy környezetvédelemmel kapcsolatos értékrendjük és politikájuk a miénkkel egyező legyen. Minden általunk használt tisztítókendő és az általunk viselt munkaruházat felelős és fenntartható forrásból származik. Minden cég, amellyel kapcsolatban állunk egyetért velünk abban, hogy fontos a környezet védelme, mert csak felelős hozzáállással tudjuk biztosítani, hogy bolygónk fennmaradjon a jövő generációi számára is.

Cégünk a HuGBC szervezet tagja, másnéven a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (Hungary Green Building Council, röviden HuGBC), olyan, a környezet iránt elkötelezett, az építésgazdaság különböző területein működő cégekből és szervezetekből egyesületi formában alakult non-profit, országos szakmai, társadalmi együttműködés, amely célként tűzte ki maga elé azt, hogy a szükséges piaci, oktatási és jogalkotási feltételek elősegítése révén hozzájáruljon a környezetileg felelős és egyben megtérülő építkezési gyakorlatok elterjedéséhez Magyarországon.

 

Egy magas szinten tisztántartott ingatlan megkönnyíti a mindennapi ügymenetet!

Csapatunk szakképzett munkavállalókból áll

Minden alkalmazottunk alapos felvételi átvilágításon megy keresztül, és ezt követően belső képzésünkön vesz részt, hogy megismerje az otthonok és az irodák takarításának minden részletét és fortélyát.

Munkánkért felelősséget vállalunk

A First Clean tevékenysége során arra törekszik, hogy szolgáltatásait a legmagasabb színvonalon nyújtsa ügyfeleinek. Számunkra minden ügyfél értékes, ezért a legkisebb mértékű elégedetlenség esetén is jelezzen nekünk.

Rendszeres és egyszeri megbízásokat is teljesítünk

Szakképzett munkatársaink és az őket ellenőrző csapatunk biztosítja, hogy az Ön üzlethelyisége mindig tiszta és rendezett legyen. Irodai szolgálatásaink között kínálunk rutinszerű takarítást, teljes mélytakarítást és igény szerinti egyénre szabott megoldásokat.

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!