Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Szolgáltatásaink

Szeretnél tenni a környezetvédelemért a munkahelyeden is?


Tapasztalt takarító cégként maximálisan elköteleztük magunkat a minőség és a környezetvédelem mellett. Ez egy olyan hozzáállás, egy olyan attitűd, ami hosszútávon meghatároz és jellemez minket. Egyrészről egy hiteles kép, amit önmagunkról mutatunk a partnereink és munkavállalóink felé. Másrészről egy felelősségvállalás, amit komolyan veszünk és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a munkánk során megfeleljünk az önmagunk és partnereink által felállított mércének. Úgy óvjuk a környezetünket, hogy közben értéket teremtünk,  támogatjuk a munkatársainkat és tisztává varázsoljuk az irodákat, raktárakat és üzlethelyiségeket. A mi munkánknak látható, kézzel fogható eredménye van. Azt valljuk, hogy a koszt, piszkot nem lehet elrejteni, a tisztaságot pedig nem érdemes.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

IRODA TAKARÍTÁS

Budapesten és országosan is számos irodaházban végzünk napi piperetakarítást hazai és nemzetközi bérlőknek egyaránt.
Elolvasom

IRODAHÁZ TAKARÍTÁS

Az irodaházak takarítása komoly kihívást jelent. A folyosók, a recepció, a lobbi az irodaházban dolgozók és az oda érkező vendégek közlekedő területe.
Elolvasom

ESETI VAGY ISMÉTLŐDŐ NAGYTAKARÍTÁS

A tapasztalatok alapján a napi iroda, raktár vagy üzlethelyiség takarítás részeként szükség van évente 2-3 alkalommal egy alapos nagytakarításra is.
Elolvasom

ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS UTÁNI NAGYTAKARÍTÁS

Az építkezés utáni takarítás az egyik legösszetettebb és egyben az egyik legidőigényesebb fajtája a takarításnak. 
Elolvasom

RAKTÁRAK TAKARÍTÁSA

Raktár takarítás Budapest teljes területén és agglomerációjában, környezetbarát tisztítószerek alkalmazásával az egészséges és tiszta munkakörnyezetért.
Elolvasom

PADOZAT-PADLÓTISZTÍTÁS

A raktárakban, irodaházakban és üzemekben kiemelt fontosságú a padló tisztasága. Az ügyfelek és a kollégák az épületbe belépéskor és az épületben történő közlekedéskor közvetlenül szembesülnek a padló tisztaságával.
Elolvasom

SZŐNYEGTISZTÍTÁS

Az irodákban lévő padlószőnyegek állandó és intenzív használatnak vannak kitéve. Az irodai szőnyegeket ezért érdemes a napi porszívózás mellett évente több alkalommal mélytisztítással kitisztítani.
Elolvasom

KÁRPITTISZTÍTÁS

Ki ül le szívesen egy foltos kanapéra, székre? Sajnos elkerülhetetlen, hogy a szövet idővel ne koszosodjon, hiszen gyakran előfordul, hogy az ember piszkos kézzel fogja meg a széket vagy kilöttyen a kávé.
Elolvasom

FERTŐTLENÍTŐ MÉLYTISZTÍTÁS

Fertőtlenítő takarítás teljes körű elvégzését vállaljuk az egyéni igények kiszolgálása érdekében irodaházak, raktárak, szupermarketek számára.
Elolvasom

IRODAI ÜVEGFALTISZTÍTÁS

Az irodai üvegfalak kétségkívül elegánsak, növelik a teret, beengedik a természetes fényt. Egyre divatosabb a beépítésük és ritka már, hogy nem találkozunk irodai üvegfalalakkal az új irodákban.
Elolvasom

ÜZLETHELYISÉGEK TISZTÍTÁSA

Az utóbbi időszakban a pandémiás helyzet miatt sokunknál előtérbe került az online vásárlás, de valójában a bevásárlás klasszikus helyszíne az üzlethelyiség, a kereskedelmi, fizikai tér.
Elolvasom

KIRAKAT TISZTÍTÁS

Kirakat tisztítás üzletek számára kiemelten fontos, hiszen elsősorban bevásárlóközpontokban vagy sétálóutcákban ezen keresztül hívhatják fel a vásárlók figyelmét.
Elolvasom

KÖRNYEZETBARÁT HIGIÉNIA TÖLTŐANYAGOK BESZERZÉSE

A környezetbarát tisztítószerek használata mellett arra ösztönözzük partnereinket, hogy a különböző területeken használt töltőanyagok és egyéb fogyóanyagok is környezetbarát termékek legyenek. Ez a felelős fogyasztás elve.
Elolvasom

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!