Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Szolgáltatásaink

FERTŐTLENÍTŐ MÉLYTISZTÍTÁS

Vissza
FERTŐTLENÍTŐ MÉLYTISZTÍTÁS

Fertőtlenítő takarítás teljes körű elvégzését vállaljuk az egyéni igények kiszolgálása érdekében irodaházak, raktárak, szupermarketek számára.

A tiszta és egészséges munkakörnyezet megteremtése első számú célja a FirstCleannek. A tevékenységünk során külön odafigyelünk arra, hogy az általunk használt eszközök és az irodákban használt termékek minél kevésbé terheljék a környezetet és nem utolsósorban ne legyenek károsak a takarított létesítmény dolgozóinak az egészségére.

Fertőtlenítő takarítás szolgáltatás típusai

A FirstClean szolgáltatásai hazai viszonylatban is egyediek és szinte minden takarítási igényt kielégítenek.

Irodaháztakartás

Ezeknek a helyiségeknek az állandó tisztántartása elengedhetetlen.

Irodatakarítás

A fővárosban és országosan is számos irodaházban végzünk napi piperetakarítást, illetve eseti nagytakarítást.

Eseti vagy ismétlődő nagytakarítás

Minden irodaháznál, raktárhelyiségnél évente legalább 2-3 alkalommal szükség van egy alapos nagytakarításra is.

Raktártakarítás

A raktárakról általánosságban elmondható, hogy hatalmas forgalom bonyolódik le. Az ilyen helyiségekben a por és egyéb szennyező anyagok egyvelege rakódik le a padlózatra, különböző berendezésekre.

Kirakat tisztítás

A üvegkirakatokat kívül-belül villámgyors technikával - igény szerint rendszeresen - tisztára és foltmentesre tisztítjuk.

Fertőtlenítő tisztítás

A járványos időszakokban kiemelten fontosnak gondoljuk a fertőtlenítő takarítást, a munkavállalók egészsége mindennél fontosabb.

Üzlethelyiségek tisztítása

A kereskedelmi láncok, kiskereskedők munkaterének tisztítása kiemelten fontos az ott megforduló forgalom miatt.

Padozat-padlótisztítás

A napi átmenőforgalom, az árumozgatása komoly szennyeződéssel járhat, ezért kiemelten kezeljük a közlekedő járatok tisztítását. Gyakran előforduló szennyeződések: olajnyomok, por, közlekedő járművel guminyoma.

Fertőtlenítő takarítás menete

Beérkezett igények feldolgozása

Az igényeket munkatársaink feldolgozzák, felveszik a kapcsolatot az ügyféllel a minél pontosabb árajánlat elkészítése érdekében. Ha szükséges helyszínbejárás alkalmával felmérik a takarítási munka nagyságát.

Ütemezett takarítás

Az árajánlat elfogadása után a megrendelővel egyeztetett időpontokban a takarítási munkálatokat megkezdjük és határidőre elvégezzük. A takarítás lehet eseti vagy időszakos nagytakarítás, de egyéni igényekhez is állítható.

Klóros tisztítószer helyett környezetbarát tisztítószer

A vállalkozásunk környezetbarát profiljába nem illenek bele a klóros tisztítószerek, helyette valamilyen környezetbarát (Zöldlomb stb.) tisztítószerre vagy pl. a Kliniko Tempó fertőtlenítőszerre koncentrálnánk.

Mélytisztítás

A mélytisztítás során 70 % alkohol tartalmú fertőtlenítőszeres oldattal alaposan áttöröljük a felületeket, ezt követően magas hőmérsékletű gőzöléssel hatékonyan fertőtlenítünk a legkisebb és eldugott helyeken is.

A baktériumok és vírusok 99,99%-át gőztisztítóval igazoltan elpusztítjuk.

A csempék felületét, a fémeket és a padlót is átgőzöljük gőztisztítóval. Szanitereket vízkő mentesítjük természetes szaniter tisztítóval, majd gőztisztítóval fertőtlenítjük. Környezetbarát technológiánknak köszönhetően a munkavállalók jóval nagyobb biztonságban dolgozhatnak.

Fertőtlenítő takarítás árak

Az áraink minden estben egyénre szabottak, aminek összegét több tényező határozza meg. Befolyásolja az igényelt takarítás nagysága, rendszeressége, a takarításra szánt iroda vagy épület helyszíne. Ezért mindenképpen kérjen egyéni árajánlatot.

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!