Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Környezetbarát takarítás

Orvosi magánklinika higiéniai nagytakarítása

Vissza
Orvosi magánklinika higiéniai nagytakarítása

Orvosi magánklinika teljeskörű nagytakarítását végezte el a FirstClean csapata, hogy a megújult épületben a paciensek megfelelő higiéniai körülmények között várhassák a gyógyulást.

Az elmúlt évek magánegézségügyi fejlődése magával hozta a tisztaságra való törekvést az orvosi rendelőkben, klinikákon, magánkórházakban. A betegek magas szintű ellátása mellett a tisztaság is alapvető elvárás lett ezekben az intézményekben.

Orvosi magánklinika higiéniai nagytakarítás lépései:

A rendelők, a várók, a recepció, liftek és a mosdó helyiségek tisztítása speciális takarítási és higiéniai terv kidolgozását követelte meg cégünktől. A felkészülés során kiválasztottuk a hatékony környezetbarát tisztítószereket, a fertőtlenítőszereket és a profi takarítóeszközöket. A takarítás utáni megnyitás közelsége miatt nemcsak a kosszal, hanem az idővel is versenyt futottunk.

Az épület korábban irodaházként működött. A használt épület belső festése során mind a padló, mind a csempézett felületek festékfoltosak lettek. Aprólékos munkával és a gőztisztító gép segítségével megtisztítottuk ezeket a felületeket. A takarítás során az épület összes helyiségét Karcher típusú ipari porszívóval több alkalommal felporszívóztuk és felmostuk.

Az üvegfelületek tisztára mosása több időt igényelt az átlagosnál. A háromszintes épület első ás hátsó homlokzatán is voltak nem nyitható ablakok. Ezeket az ablakokat nagy magasságban, teleszkópos technológiával tisztítottuk meg. A bejárat melletti beton oldalfalakat és a főbejárat feletti előtetőt pedig magasnyomású mosóval mohátlanítottuk.

Az orvosi létesítményeknél is nagy hangsúlyt fektetünk a fertőtlenítésre, ezért fertőtlenítőszeres tisztítással takarítottuk a gyakran érintett felületeket az egész épületben.

A megrendelő kérésére a recepció előtti kerámia padlóburkolatot csúszásgátló szerrel bevonatoltuk, majd csiszoló géppel egyenletesen eloszlattuk.

Szorgalmas munkatársaink, modern gépeink és a környezetbarát tisztítószereink segítségével az átadás napjára elvégeztük az átalakítás utáni nagytakarítást.

A megrendelőnk elvárása 100 %-ban teljesült.

Az igazi pozitív visszaigazolás az volt, hogy a klinika vezetőtől meghívást kaptunk az ünnepélyes megnyitóra.

Tisztaságot teremtünk az egészségügyben!

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!