Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Környezetbarát takarítás

Nagytakarítás egy nemzetközi IT cégnél

Budapest szívében, egy patinás épületben található ez a nemzetközi vállalat, melytől felkérést kaptunk nagytakarítás elvégzésére. Elolvasom
2022.09.07.

Mélygarázs takarítás: Így varázsoltuk tisztára a parkolóhelyeket

A mélygarázs takarítás is egy kihívásokkal járó, komplex feladat, amit a FirstClean csapata megfelelő eszköz-és gépparkkal teljes körűen vállal el.
Elolvasom

Orvosi magánklinika higiéniai nagytakarítása

Orvosi magánklinika teljeskörű nagytakarítását végezte el a FirstClean csapata, hogy a megújult épületben a paciensek megfelelő higiéniai körülmények között várhassák a gyógyulást.
Elolvasom

Exkluzív autószalon teljeskörű nagytakarítását mi így végeztük

Cégünk környezetbarát takarítással foglalkozó szolgáltatása, a FirstClean megbízást kapott egy magas kategóriás, exkluzív gépkocsikat forgalmazó autószalon és a hozzátartozó back office, szerviz-műhely napi takarítási feladatainak elvégzésére.
Elolvasom

Visszatérés az irodába, avagy a home office véget ér

Visszatérés az irodába a járvány után csakis átgondolt lépések sorozatával lehetséges, amire a FirstClean-nél különösen nagy figyelmet fordítunk.
Elolvasom

Legyél tudatos környezetvédő a munkahelyeden is!

Gondolkodunk is néha, vagy csak rutinból végezzük a munkánkat, feladatainkat? Gondolunk-e egyáltalán arra, hogy tegyünk valamit a mindennapokban a környezetünk és a jövőnk érdekében? Ebben a cikkünkben környezetbarát és természetes tisztítószereket ajánlunk, melyek a munkahelyi használat során sem ártalmasok egészségünkre.
Elolvasom

5+1 zöld iroda takarítási tipp

Friss levegő, tiszta és makulátlan környezet, koszmentesség a munkahelyen, az irodában, avagy, hogyan érdemes rendet tartani az üzleti életben is?
Elolvasom

A CYCLE kutatócsapata hogyan hozta létre a világ első újrahasznosított tisztítószerét?

A CYCLE tisztítószerek mögött 10 éves kutatómunka áll. Különböző tudományterületekről érkező kutatók összehangolt munkájának eredményeként születhetett meg a világ első és egyetlen körforgásos tisztítószer családja. De mégis hogyan?  Olvasási idő: 5 perc   
Elolvasom

Miben különbözik az egyetlen körforgásos tisztítószer a többi környezetbarát tisztítószertől?

Sokan gondolják tévesen, hogy ha valami környezetbarát, az újrahasznosított. Azt is, hogy ami környezetbarát, az fenntartható. És még azt is, hogy ami környezetbarát, az részt vesz a körforgásban. Hát NEM. Milyen különbségek lehetnek a környezetbarát termékek között?
Elolvasom

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!