Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Környezetbarát takarítás

Mélygarázs takarítás: Így varázsoltuk tisztára a parkolóhelyeket

Vissza
Mélygarázs takarítás: Így varázsoltuk tisztára a parkolóhelyeket

A mélygarázs takarítás is egy kihívásokkal járó, komplex feladat, amit a FirstClean csapata megfelelő eszköz-és gépparkkal teljes körűen vállal el.

Egy 85 lakásos társasház közös képviselője kereste meg csapatunkat azzal a kéréssel, hogy a három éve átadott épület két különálló, összesen 60 gépkocsi részére kialakított két különálló mélygarázsát kitakarítsa.

A felméréskor szembesültünk azzal, hogy az évek során olyan mértékű szennyeződés, por és piszok keletkezett a területen, hogy az átlagos takarítási idő a tervezett időhöz képest jócskán megnövekedett.

A takarítás előtti napon a lakók többsége kiállt az udvarra, így üres lett a parkolóház. A munkát napkeltekor indítottuk, hogy legyen időnk a precíz, alapos munkára a profi takarítógépeink segítségével.

Mélygarázs takarítás általunk elvégzett feladatai:

  • padlóburkolat gépi és kézi vegyszeres tisztítása
  • falon futó csövek portalanítása és nedves áttörlés
  • pókhálózás padlótól plafonig
  • ipari Karcher porszívóval összeporszívózás
  • párkányok áttörlése
  • scan-door kapuk átmosása
  • egytárcsás gépi padlósúrolás
  • ráülős kéttárcsás gépi padlótisztítás
  • padló mopos áttörlése

A mélygarázs a kert szintjén található, ezért nem meglepő, hogy pókhálók lepik el a sarkokat, a mennyezeten futó csöveket és a szellőző nyílásokat. Kezdő lépésként teleszkópos poroló eszközeink segítségével eltakarítottuk az összes pókhálót.

teleszkópos poroló

Második lépésben vizes módszerrel áttöröltük a szerelvényeket, párkányokat, lámpabúrákat, csöveket, melyekre az évek során többcentis porréteg rakódott le.

Ezután „bedurrantottuk” Karcher típusú ipari porszívónkat, mely összeszedte a padlóra lehullott szennyeződések nagy részét. Eközben egyik kollégánk lemosta kívül-belül a scan-door kapukat, melyek innentől kezdve újra igényes képet mutattak.

A munka utolsó fázisaként a Tennant típusú két és egytárcsás súrológépeinkkel történő padozattisztítás. Ez a leghálásabb része a takarításnak. Látványos és gyors.

A padlóburkolat újra régi fényében pompázott.

Reméljük a lakók elégedettek a szolgáltatásunkkal.  Jóleső érzés volt a sok pozitív visszaigazolás. Több köszönő e-mailt is kaptunk a parkolóhelyek tulajdonosaitól. Megígérjük, hogy fél év múlva újra jövünk és a téli használat után tiszta lesz a mélygarázs.

tiszta mélygarázs takarítás

Mélygarázs takarítás árak

Kérjen tőlünk ajánlatot mélygarázs takarításra a „Kapcsolat” menüpontra kattintva. Munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!