Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Környezetbarát takarítás

Nagytakarítás egy nemzetközi IT cégnél

Vissza
Nagytakarítás egy nemzetközi IT cégnél

Budapest szívében, egy patinás épületben található ez a nemzetközi vállalat, melytől felkérést kaptunk nagytakarítás elvégzésére.

A nagytakarítás apropóját az adta, hogy a munkaterületen még éppen felújítás zajlott. A megrendelő elképzelése az volt, hogy a felújítás végeztével nagyszabású, profi takarítást kérnek, hogy így biztosítsák, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra higiénikus környezetben folytathassák a munkát.

A felkérés komoly egyeztetést igényelt, mert az elvégzendő takarítás összetett volta, a terület nagysága és különleges belső kialakítása, valamint a rövid határidőnek való megfelelés miatt biztos tervet kellett kidolgoznunk. A körülmények közül a határidő teljesítése rótta ránk a legnagobb terhet, mely miatt a megszokottal ellentétben mindössze 24 óra állt rendelkezésünkre a takarítás előkészítésére.

Nagytakarítás terve

Az ügyfél igényeit szem előtt tartva, a határidőre történő munkavégzés és a kifogástalan tisztaság biztosítása érdekében pontosan elkülönítettük a szintenként és helyiségenként elvégzendő feladatokat a felújítás során keletkezett por és törmelék eltüntetésétől kezdve egészen a felületek fertőtlenítőszeres lemosásáig.

A területen található nagy számú térelválasztó elem és a nagy üvegfelületek aprólékos tisztítást és figyelmes munkavégzést igényeltek. A kárpitozott bútorok esetében a kárpittisztítást Kaercher típusú kárpittisztítóval végeztük.  Az étkező- és mosdóhelyiségek padlózatáról és a falakon található csempékről gőztisztító géppel tüntettük el a szennyeződést, majd a felületeket Kliniko Tempo fertőtlenítőszerrel kezeltük.

A szőnyegek tisztítását Kaercher típusú, ipari, kárpittisztító porszívóval végeztük, melybe speciális szőnyegtisztító adalékot tettünk, így biztosítottuk, hogy ezen felületek újszerűvé válljanak.

Az irodaterület két szinten helyezkedik el, melynek egyik végében lépcsőház, másik végében csigalépcső van.

A csigalépcső fokainak megtisztítása azért is jelentett kihívást, mert a recézett felületekre tapadt porréteget nehezen lehetett eltávolítani.

A feladat teljesítése során speciális törlőrongyokat és keféket használtunk.

A felkészült, gyakorlott munkatársak segítségével, a korszerű, környezetbarát termékek használatával, illetve a pontosan kidolgozott takarítási terv betartásával sikerült a területet makulátlan állapotban átadni a megrendelőnek.

A megrendelő legnagyobb megelégedésére az szolgált, hogy a tervezett időpontban valóban újra megnyithatta a higiénikus munkaterületet a dolgozók előtt.

Budapest - nagytakarítás - árak

Kérjen tőlünk ajánlatot nagytakarításra a „Kapcsolat” menüpontra kattintva. Munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!