Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Szolgáltatásaink

ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS UTÁNI NAGYTAKARÍTÁS

Vissza
ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS UTÁNI NAGYTAKARÍTÁS

Az építkezés utáni takarítás az egyik legösszetettebb és egyben az egyik legidőigényesebb fajtája a takarításnak. 

Ilyenkor nem csak a mindennapos kosz eltűntetése a feladat, hanem az építkezés során használt anyagok, úgy mint ragasztó, festékfolt, sár, masszív szerkezetű por eltávolítása, adott esetben oldószeres feloldása. Az ablakfelületekre került festékanyag, lábnyomok, vagy betonpor eltűntetése igen munkaigényes feladat. Mindez nagyfokú szakértelmet és precizitást igényel. A felületek akár többszöri kezelést igényelnek, hogy a takarítás kulcsrakész és tiszta állapotot eredményezzen. 

Fontos, hogy a megfelelő takarítószerek mellett, akár egyéb eszközökkel is felkészüljünk az ilyen típusú takarításra; maszkok, dörzsi papír, kaparásra alkalmas eszköz, oldószerek.

Az építkezés utáni takarítás éppen ezért hosszadalmas feladat, segítségként a legjobb tipp mindehhez, hogy érdemes egy helyszíni terepszemlét követően megtervezni a takarítási folyamatokat előre. 

Ehhez szakszerű segítséget nyújt a FirstClean takarító csapata és teszi mindezt környezetvédő módon. Az építkezés utáni takarításból származó szemetet is megfelelő szelektálás mellett igyekszünk törmelékként kezelni.

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!