Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Szolgáltatásaink

KIRAKAT TISZTÍTÁS

Vissza
KIRAKAT TISZTÍTÁS

Kirakat tisztítás üzletek számára kiemelten fontos, hiszen elsősorban bevásárlóközpontokban vagy sétálóutcákban ezen keresztül hívhatják fel a vásárlók figyelmét.

A kirakat egyfajta marketing kommunikációs csatorna, aminek célja, hogy beinvitálja az ügyfeleket. Egy jól, átláthatóan és figyelemfelkeltően berendezett kirakat fél siker, a vásárlók megszerzésének fontos eszköze.

FirstClean csapatának minden tagja tisztában van ezzel, ezért nem hagyjuk, hogy az üvegfalon lévő ujjnyomok és ragasztófoltok, az állványok poros talapzata, a szekrény polcán megbúvó koszos zsírfolt tönkre tegye a kirakat összképét.

Kirakat tisztítás

Bevásárlóközpontokban, sétálóutcákban található üzlethelységek külső-belső kirakat tisztítását vállaljuk napi, illetve rendszeres jelleggel. A csapatunk számára nem okoz problémát a magasabb kirakatok takarítása sem. Megfelelő eszközeinkkel könnyedén elérjük a nagyobb összefüggő üvegkirakatok legtávolabbi helyeit is.

Külső kirakati üvegfelület takarítása

A külső kirakati üvegtakarítás rendszeressége fontos, hiszen ez a felület van leginkább kitéve a környezeti és emberi hatásoknak. A forgalmas, koszos városi környezetben hamarabb szennyeződik be, illetve az arra járó emberek gyakorta meg is rongálhatják.

Irodai üvegfal tisztítás

Több éves tapasztalattal rendelkezünk üzletek, illetve irodahelyiségek üvegfalainak a tisztításában is. Ránk jellemző módon minden ilyen helyszínt kellően alapos módon takarítunk ki.

Takarítóink munkánk előtt és után készült fotókkal ügyelnek arra is, hogy a dekorációs tárgyak kompozíciói se változzanak meg a takarítási folyamat alatt. A kirakatokat kívül-belül rendszeresen, villámgyors technikával tisztára és foltmentesre tisztítjuk.

Kirakat tisztítás ár

A kirakat tisztításának az ára több tényezőből áll össze:

  • a felület nagysága (négyzetméter ár);
  • külső vagy belső helyszín milyensége;
  • kiszállási díj összege
  • alkalmi vagy rendszeres tisztításról van-e szó.

Árképzésünk mindenesetben ügyfélspecifikus. Az árajánlatot a kapott leírás, illetve igény szerint területbejárás alkalma után tudjuk elkészíteni. Keressen minket bizalommal telefonon vagy a interneten keresztül.

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!