Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Szolgáltatásaink

RAKTÁRAK TAKARÍTÁSA

Vissza
RAKTÁRAK TAKARÍTÁSA

Raktár takarítás Budapest teljes területén és agglomerációjában, környezetbarát tisztítószerek alkalmazásával az egészséges és tiszta munkakörnyezetért.

A felkészült munkatársaink és a korszerű takarítógépeink segítségével az alapos raktártakarítás számunkra rutinfeladat. Fontos nekünk, hogy a tisztaság megteremtése mellett károsanyagmentes tisztítószereket használjunk és a takarítással járó hulladékképződést szinte nullára redukáljuk.

Raktár takarítás FirstClean

A raktárak területén fellépő hatalmas forgalom hatására szennyező anyagok lephetik el a területet. Az ilyen helyszínekre jellemő a padlózat szennyeződései (például targoncaféknyomok), bútorokra, raktári eszközökre rakodott szennyeződések. A FirstClean csapata kimondottan ilyen helyszínek takarítására is szakosodott.

Raktártakarítás elemei

  • a nehezen megközelíthető helyekről is eltávolítjuk a piszkot;
  • raktárak ablakainak külső-belső takarítása;
  • padozat és padló takarítása;
  • függő és fekvő lámpatestek tisztítása;
  • légbefúvótisztítás;
  • darutisztítás;
  • szendvicspanel külső-belső tisztítása.

Pormentesítés

A raktár helyiségekre jellemző por és egyéb szennyeződések takarítását minden részletre kiterjedő alapossággal elvégezzük. Ezzel megteremtve a tiszta és allergénmentes környezetet.

Raktártakarítás munkavégzési üteme

A raktárterület takarítására a megrendelés és az árajánlat elfogadása utáni előre egyeztetett időpontban kerül sor. Igény szerint eseti vagy rendszeres időpontokban. A munkatársaink minden esetben egyeztetnek a megrendelővel a megfelelő időpontokról. Hétvégi raktártakarítást nem vállalunk.

Gépi padlósúrolás

Az raktártakarítás egyik kiemelt eleme a padlósúrolás, takarítás, amit korszerű munkagépeink segítségével végzünk el kellő alapossággal.

Pókhálózás

Triviális lehet, de alapvető elvárás minden ügyfél részéről a raktárhelyiségek teljes körű pokhálómentesítése. Mi erre is külön figyelmet fordítunk, hogy a raktár területére beköltöző élőlényektől mentesítsük a helyszínt.

Csarnoktakarítás

Üzemi csarnokok, ratkárak teljes portalanítását, pókhálómentesítését vállaljuk 12 méter magasságig. Ilyen magasságban is szakszerűen tisztítunk, legyen szó ablak külső-belső tisztításról, függő lámpatisztításról, légbefúvótisztításról, darutisztításról vagy szendvicspanel külső-belső tisztításról.

Padozat és padlótakarítás

A raktári padló takarítása alkalmával nagyteljesítményű takarítógépeinkkel minden létező felületről (simított és/vagy nyersbeton, műgyanta, járólap) eltávolítjuk a vegyszeres, ipari, por, illetve gépjárművek által okozott guminyomokat is.

Raktár takarítás ár

Az árképzésünk egyedi és teljes körű, mely az igények felmérése után - igény szerint - területbejárással egybekötött folyamat. Csak így tudunk pontos árajánlattal szolgálni adott raktár vagy raktárak takarításával kapcsolatban.

 

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!