Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Környezetbarát takarítás

Visszatérés az irodába, avagy a home office véget ér

Vissza
Visszatérés az irodába, avagy a home office véget ér

Visszatérés az irodába a járvány után csakis átgondolt lépések sorozatával lehetséges, amire a FirstClean-nél különösen nagy figyelmet fordítunk.

A járvány kezdete óta a takarításra egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek a cégek. Korábban legtöbben a facility management feladatok közül a takarítást a „szükséges, de nem fontos" kategóriába sorolták. A takarító szolgáltató kiválasztásánál jellemzően a legolcsóbb ajánlat volt az elsődleges szempont.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a hozzáállás az elmúlt időszakban drasztikusan megváltozott. Minden felelősen gondolkozó cég figyelmet fordít arra, hogy biztonságos, rendezett és tiszta munkakörnyezet biztosítson munkatárainak. Ahogy egyre többen térnek vissza az irodákba, úgy kap egyre nagyobb szerepet az általunk végzett prémium minőségű napi takarítás.  

Visszatérés az irodába

 

Megváltoztak az irodai terek, új funkciók jöttek létre, kreatívabb és hatékonyabb munkavégzésre ösztönzik a dolgozókat. A home office és a hibrid munkavégzés széles teret nyert. A nagy kihívás mind a dolgozók, mind a vezetők részéről a helyes arányok megtalálása a home office és az irodában végzett munka között.

A takarítás járvány idején kiemelt feladat

Kisebb létszámban, ütemezett időbeosztásban, de rendszeres volt az irodai dolgozók és vezetők jelenléte az irodákban. Az online kapcsolattartás hasznos, de nem tudja pótolni a személyes, társas megbeszéléseket. Mi kellő intenzitással végezzük a munkánkat, akkor is, ha kevesen és ritkán vannak bent a munkahelyükön.

Fókuszpontba helyeztük a napi fertőtlenítő takarítást, napközben több alkalommal fertőtlenítjük a közösségi tereket.

Igény esetén dolgozunk gőzzel és ózonnal. A napi takarítás természetes része lett a kilincsek, kapcsolók, közösségi bútorok, tárgyalóasztalok, mosdók rendszeres fertőtlenítőszeres tisztítása.

Munkatársaink mai napig maszkot és kesztyűt viselnek munka közben, rendszeresen szellőztetnek.

A takarítási terület felmérése ugyancsak alapvető fontosságú. A legnagyobb hiba, ha alábecsüljük a takarítandó területre szánt időkeretet. A különböző területek és helyiségek különböző munkamódszert, takarítási technikát és technológiát kívánnak.

Egészségvédelem a FirstClean-nél

Összegezve mi a FirstClean-nél a következőket tesszük munkatársaink és az irodákban megfordulók egészségének védelméért:

  • rendszeresen szellőztetünk;
  • nagyobb gyakorsisággal fertőtlenítjük a közösségi tereket;
  • minden nap fertőtlenítjük a kilincseket, kapcsolókat, asztalokat, székeket, mosdókat, tea-konyhákat;
  • kesztyűben és maszkban takarítunk;
  • gőzzel és ózonnal is fertőtlenítünk;
  • annyi időt szánunk a takarításra, amivel a prémium minőség biztosítható.

A takarítás fontosságát hiba alábecsülni. Mi azon dolgozunk nap, mint nap, hogy az általunk takarított raktárak és irodák ragyogóan tiszták és kórokozóktól mentesek legyenek.

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!