Ezért válassz minket
Hol takarítunk
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
BLOG
Kiadó Eladó
m2

Takarítógépeink

Cégünk a képzett munkaerő mellett nagy hangsúlyt fektet
a professzionális takarítógép park kialakítására. 

A profi takarítógépeink megfelelnek a legújabb technológiai elvárásoknak, biztonságos és hatékony a működésük. Szakértelmünknek köszönhetően minden területre, minden felületre a megfelelő eszközt alkalmazzuk, ezzel elérve a legmagasabb minőséget.

Ismerje meg profi takarítógép parkunkat!

VLX Gyalogoskiséretű kisméretű takarítógép

Ez a takarítógép egy kompakt, megbízható és felhasználóbarát mikró méretű súrológép, mely hatékonyan tisztít szűk tereken. Ideális a használata a kisebb méretű irodákban, üzlethelyiségekben. Az ECO mód csökkenti a zajszintet és növeli az üzemidőt. A FirstClean-nél mi a kisebb alapterületű csarnokokban, irodákban és kereskedelmi egységekben használjuk. Gyorsan haladunk vele és garantáltan tiszta lesz a padlóburkolat. 1300 m2/óra felülettisztítási teljesítmény

VLX gyalogoskíséretű nagyméretű takarítóautomata

Ez a gépünk egy nagy teljesítményű és megbízható önjáró gyalogoskíséretű padló súrológép. Könnyen kezelhető és irányítható, mely ideális közepes méretű területek gyors takarítására. Önbeállító keféje magas fordulatszámmal dolgozik. Előnye a nagyméretű 70 literes tisztavíztartálya. V alakú szívófeje 70 cm-es szélességben biztosítja az állandó vízfeszívást. Mi jellemzően a közepes méretű üzemhelyiségekben, műhelycsarnokokban és földszinti irodákban, kereskedelmi egységekben használjuk. 2850 m2/óra felülettisztítási teljesítmény

VLX ráülős nagyméretű takarítógép

Ez egy robosztus, közepes méretű ráülős takarítógép, mely magas tisztítóteljesítményt nyújt nagyobb méretű területeken. Alacsony zajszint, felhasználóbarát kezelőpanel, két kefemotor, nagyméretű 110 literes tisztavíztartály, háromlépcsős szívómotor, erős menetmotor jellemzi.  Mi ezt a takarítógépet nagy területeken, több ezer m2-es csarnokokban használjuk. 5525 m2/óra felülettisztítási teljesítmény.

VLX ráülős nagyméretű seprőgép

Ez a robosztus seprőgép ideális nagy felületek és könnyebb ipari területek takarítására. A hibrid meghajtási rendszer lehetővé teszi a kettős használatot akkumulátorral és robbanómotorral. 9100 m2/óra felülettisztítási teljesítmény.
VLX ráülős nagyméretű seprőgép

VLX 528 kisméretű folyosótisztító

Ez a gép nagyszerű teljesítményt nyújt irodaházak folyosóinak tisztántartására. Az innovatív előre és hátramenetben is működő vízfelszívásnak a gép ideális a kis és közepes területek takarítására. A FirstClean-nél mi azért szeretünk vele dolgozni, mert könnyű, gyors és még a legkisebb helyekre is beférünk vele. 800 m2/óra felülettisztítási teljesítmény.
VLX 528 kisméretű folyosótisztító

Kärcher puzzi 10/2 adv szőnyeg és kárpittisztító

Ez egy permetextrakciós gép, 2 bar permetezési nyomással. Ideális textil felületek tisztításához. Csatlakoztatott PW 30/1 fejjel lenyűgöző, még közepes méretű felületeken is. A beépített habzásgátló adagoló megakadályozza, hogy túl sok hab képződjön a szennyezett víztartályban, különösen samponozott szőnyegek öblítése esetén. Mi jellemzően irodai szőnyegek, kanapék és irodai székek takarításához használjuk. Max. felületteljesítmény: 45 m2/óra.

Kärcher SE 5.100 szőnyeg és kárpittisztító

Ahol a szálmélységig ható higiénikus tisztaság a cél, ott az SE 5.100 kemény- és szőnyegpadló-tisztító készülék használata javasolt. A tisztítófolyadékot a nyomás a szőnyeg mélyébe juttatja, majd a feloldott szennyeződést felszívja. A zsírt, a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat rendkívül alaposan eltávolítja. A szériatartozék keményfelület-feltét csíkmentes felületet eredményez természetes kő, linóleum és műanyag padlóburkolatokon. Kollégáink a kisebb lakásirodákban, csarnokok kis irodáiban gyorsan és könnyeb haladnak vele.

Kärcher egytárcsás súrológép

Ez a nagy teljesítményű erős egytárcsás gép segít az alapos padlótisztításhoz. Erőteljes 1500 Watt motorral elasztikus-, és keménypadlókhoz, valamint igénybe vett parkettához. 430 milliméter munkaszélességével ideális épülettisztításhoz. Csendes, könnyen kezelhető.
Kärcher egytárcsás súrológép

Kärcher magasnyomású mosó

A Kärcher magasnyomású mosó hosszú élettartamú, vízhűtéses elektromotor, a robusztus sárgaréz hengerfejjel rendelkező 3 axiáldugattyús pumpa, és a sárgaréz vízbevezetés mind a minőséget garantálja. 180 bar teljesítmény 1300l/óra vízszállítással. Könnyebben manőverezhető hála a nagy kerekeknek. Beépített 6 literes tisztítószertartállyal rendelkezik. A mindennapi használatra makacs szennyeződések eltávolítására alkalmazható. Mi teraszok, épület falak, korlátok, parkolók, járdák tisztítására használjuk.

Számunkra a FirstClean-nél a környezetbarát takarítás elképzelhetetlen az említett profi takarítógép használata nélkül. Tőlünk csakis kiváló és alapos munkát kaphatnak. Várjuk a megkeresésüket.

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!